Szemezgető
Szemezgető – Péntek-Szombat 3:00-6:00 – Léé Noémi, Márok Zsuzsi


Szóljanak már hajnalban a legfrissebb helyi hírek, és információk, de a nagyvilág legfelkapottabb témáiról sem feledkezünk meg. Előtérbe kerülnek majd középiskolai érdekességek, mint például a diákcsínyek régen és most. „Öregdiákok” és most is gimis tanulók elbeszélései alapján fogjuk ugyanis összehasonlítani azokat. Érdemes minket hallgatni az ötletszerzés mellett a válogatott magyar slágerek miatt is, melyekkel lendületesebbé tesszük a hajnalt.

Léé Noémi

Kisiskolás kora óta rendszeres résztvevője a szavaló- és prózamondó versenyeknek, szereti a médiával kapcsolatos versenyeket és a műveltségi vetélkedőket. Már több mint egy éve a Cegléd Rádióban a SuliRádió szerkesztő műsorvezetője, s a Club TV riportere. Volt lehetősége mikrofonvégre kapnia többek között Koltai Róbert színművész urat, Vastag Csabát, a WellHello két tagját, Fluort és Diazt, valamint a Halott Pénzt is. A gimnázium falain belül a Local FM adásaiban immáron az ő hangját és az általa összeállított zenéket élvezhetitek. A Local FM rádiózása során őt hallhatjátok Márok Zsuzsiéval egyetemben a Menzában, a Szemezgetőben, a Naplopóban és a MixTime-ban, természetesen a remek slágerekkel és az érdekes interjúkkal fűszerezve.

„Ahhoz, hogy bármilyen értékes célt elérj, először el kell határozni: megteszem, bármibe is kerül.”
Andrew Matthews


Márok Zsuzsi

Zene reggel, utazás vagy evés közben, suliban órák közti szünetekben (vagy fordítva), barátokkal, családdal… a lényeg, hogy szóljon egy dal, amely friss lendületet és jókedvet ad legújabb tagunknak, Zsuzsinak. A stáb egy igazi bolondos csapattá egészült ki az érkezésével. A rádió másik női tagjával vezeti műsorait, a Menzát, a Naplopót és a Szemezgetőt, amelyeket lelkesedésével, vidámságával és humorával tesz szórakoztatóvá. Kövessétek az adásaikat, amelyeket nemcsak azért lesz érdemes hallgatni, mert két lány vezeti, hanem, mert hasznos információkat tudhattok meg az iskolai életről és mindig aktuális dolgokról, amelyek a nagyvilágban történnek.

„Nézz vissza most egy percre, nézz az útra,
Nézd meg, mit tett, mit alkotott a munka,
Nézz vissza… aztán ismét csak előre,
S indulj tovább az alkotó jövőbe.”
Kiss Jenő

Műsorok

Általános Játékszabályzat