Keltető
Keltető – Szombat 6:00-10:00 – Sziládi Péter, Vrabecz Botond


6 óra! Ébresztőőő! Csak még egy utolsó percig jobban magadra húzod a takarót és ez idő alatt próbálod meg kipihenni azt a fáradságot, amit egész éjszaka nem tudtál? Szeretnéd, hogy a reggeled pörgős legyen, s jól induljon a nap? Nincs más dolgod, mint felhagyni az eddig megszokott praktikákkal és a Local FM-hez fordulni! Hosszú beszélgetések várnak téged érdekes helyi és közérdekű témákról, ahol műsorvezetőink sokoldalúan, s a humort sem mellőzve próbálnak titeket szórakoztatni. A felfrissülés garantált!

Sziládi Péter

Mióta meglátta a napvilágot, sok mindennel foglalkozik. A megújult Cegléd Rádióban a SuliRádió szerkesztő műsorvezetője volt két évig, így nem meglepő, hogy nagyon jó barátságot ápol a mikrofonnal és a legnagyobb slágerekkel. Az ötkarikás játékokról is élőben közvetített, továbbá a Club TV munkatársa, ahol szerkesztő, műsorvezető. A Local FM alapító tagja 2011-ben, s a gimnázium leérettségizett tanulója három évvel később. De koránt sem hagyott fel a rádiózással, hiszen ma is a stáb meghatározó tagja! Adásunkban Vrabecz Botondhoz és hozzá tartozik a Slágerzóna sok zenével és kevés dumával, valamint a Csevegő és a Keltető, melyben a kevés zene sok dumával keveredik. Ezen kívül szombaton a Kikapcs adását is szerkeszti.

"Bármihez, amit megtehetsz, vagy megálmodsz, fogj hozzá!
A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent,
Az a lehetségest sem fogja elérni soha."
Goethe


Vrabecz Botond

Albertirsa metropoliszából érkezett, hogy itt is szerencsét próbálhasson. Az iskola mellett kacérkodik a színészettel és a zenével, tagja a Gerje-Party Fúvósegyletnek és állandó résztvevője az iskolai és városi rendezvényeknek. Kedvenc sportja a vitorlázás. Mindemellett a filmmel is foglalkozik, szeret rendezni, de legfőképpen a szereplés vonzza. A Local FM egyik legfrissebb tagja, a csapatban a Pilvax és a Bot’nd Roll adásait szerkeszti. Legnagyobb álma, hogy nagyapja kis vállalkozását folytathassa öntözőrendszer-szerelés fronton, természetesen mint terepmunkás.

"Ha megtagadjuk a vágyainkat, épp azt tagadjuk meg, ami emberré tesz."
Mátrix

Műsorok

Általános Játékszabályzat