48 órás SuliRádió
2015. 09. 21.     Írta : Sziládi Péter

A 48 órás maratoni sulirádió - az FM 89,9-en

A négy éve működő Local FM, a gimnázium rádiós stábja már tavalyelőtt is megrendezte a 36 órás megállás nélküli rádiózását, de idén még nagyobb dobásra készülünk!2015. október 2-án, reggel 9-tõl 48 órán át élőben fogjuk szórni műsorunkat, amely a gimi falain kívülre is eljut majd. A Local FM erre az időre ugyanis az éterbe költözik: a 89,9 MHz-en Cegléden és a környező településeken is hallhatóak lesznek. Ekkor a Kossuth Lajos Gimnázium lesz a második olyan középiskola Magyarországon, melynek FM-en sugárzó iskolarádiója van. Természetesen az internet segítségével is lehet majd fülelni a világ bármely pontjáról a www.localfm.hu segítségével (de még a Ceglédi Panoráma honlapján is felcsendülnek majd a dallamok), melynek köszönhetően hallhattok interjúkat a Zanzibárral, Takács Nórával, Tom White-tal vagy Szeleczki Dáviddal, de több sportegyesület és helyi zenekar is bemutatkozik majd a hallgatóságnak.


A stábunk az ideiglenes rádióval elsősorban a környék ifjúságához és örökifjúságához kíván szólni. Az idei év érdekessége, hogy az összes ceglédi középiskola diákképviselői tiszteletüket teszik, akiknek szintén lehetőségük lesz a bemutatkozásra október 2-án pénteken, amikor a délelőtt folyamán kézről-kézre adják majd a mikrofont. Ezen kívül egy „rendhagyó magyar óra” keretei között a 89,9 Local FM Pilvax című műsorában próbálunk a hallgatósággal kulturális szempontból is egy nagy közösséget alkotni, hiszen a vendégek kortárs írók és költõk lesznek!


Tehát ne feledjétek, füleljetek október 1-jétől, a zene világnapjától az FM 89,9-en, majd másnap reggel 9 órától hangoljatok rá a 48 órás élő maratoni sulirádióra, akár a rádiókészülékeken, akár az interneten keresztül.


Jó rádióhallgatást!


Vendégeink:

Zanzibár, Takács Nóra, Hegedűs Laci (Hege), Freak Time, The Scarlet, Fatal Error, Szeleczki Dávid és Ádám, Nevermind, Tom White és a Mad Circus, Trusted Essence, DJ MAD, Süveges András, Feelan’trope, NoComment, Rocksuli, Papaver Cousins, The ÉpGépAllStars, KD csapat, DJ Kilohertz, Jahoda Sándor, Mózsi Ferenc, Cegléd Város Sportolói.

Szólj hozzá!

Új logó!
89,9MHz - elindultunk
Általános Játékszabályzat